donderdag 1 december 2005

Humor: Pijpmondje



Van Britney Spears nog wel! :-)

Bloot: PrOno

Dit overzicht is niet beschikbaar. Klik hier om de post te bekijken.

Mooi: Alyssa Milano

Nekeer iets toffer zeker?

Humor: ...

Nu we het toch over kaksex hebben.
Hier is nog zo ene waar ge 't best nie op klikt. :-))

Info: Vanalles

Bon, goeiemorgen. We gaan er meteen zwaar 'wetenschappelijk' invliegen. Voor diegenen die de fillm Face/off niet kennen: Politieman John Travolta en meestergangster Nicolas Cage verwisselen daar van gezicht, om zo malkander ne kloot of te bijten. (hoe en wat moet ge zelf zien) Maar vanaf gistern is dat géén science fiction meer. Gezichtstransplantatie nodig ? Check!

















Dat iemand niet durft afkomen met te zeggen dat hij de 'joepie' niet kent. En zeker nie dieje rubriek in't midden van 'vrijen & zo'. (een rubriek waar ge anoniem vanalles over seks kunt vragen, en antwoord krijgt) De laatste keer dat'k da in m'n handen gehad heb, stonden daar van 13 jarige meiskes best 'shokerende' vragen in. Maar wat er dees week in Teanhealt van Amerika stond, sloeg alles. :-) DEROVER!

woensdag 30 november 2005

Cartoon: Lecttr...

Info: Wist je dat...








..... in verschillende staten in de USA nemen wegpatrouilles Coca-Cola mee om het bloed van de weg te krijgen na een ongeval. Al je een beentje in een glas Cola legt, is het na 2 dagen zo goed als opgelost. Om de WC te reinigen: giet een blik Cola in het toilet, laat het een tijdje rusten en spoel door. Alle vlekken zijn weg? Het zuur in Coca Cola helpt perfect om vlekken te verwijderen van borden, tassen, ? Roestvlekken op chroom (vb. de bumper van je auto) wrijf je weg met een stukje aluminiumfolie dat je overvloedig in Cola doopt. Corrosievlekken van lekkende autobatterijen kan je oplossen door er een blik Cola over te gieten. Om vetvlekken te verwijderen uit kleding volstaat het om een blik Cola in de wasmachine te gieten samen met de gevlekte kleding. Vervolgens gewoon wassen. Het zuur in de Cola helpt het vet oplossen. Cola is zelfs goed om de voorruit te reinigen van je auto !

Ter informatie: Het actief bestanddeel dat hiervoor verantwoordelijk is, is fosforzuur. Het heeft een pH waarde van 2.8 en kan een stukje vingernagel oplossen in ongeveer 4u. Fosforzuur steelt bovendien calcium uit onze beenderen en is de belangrijkste oorzaak van het toenemend aantal gevallen van osteoporose. Enkele jaren geleden werd een Duits onderzoek gevoerd naar de oorzaken van osteoporose bij kinderen van 10 jaar (wat uitzonderlijk is). Resultaat: overmatige consumptie van Coca Cola, door gebrek aan controle van de ouders. De vrachtwagens die Coca Cola vervoeren dragen allemaal het label "gevaarlijke materialen". Verdelers van Coca Cola gebruiken al 20 jaar Cola om de motor van hun vrachtwagens te reinigen. Nog een klein detail: Coca Cola Light wordt door artsen en onderzoekers nóg meer beschouwd als een tijdbom door de mengeling van Coca met Aspartaam (kunstmatige zoetstof) en wordt ervan verdacht de oorzaak te zijn van Lupus en degeneratie van het zenuwstelsel.

En tot slot nog een tip: poets nooit je tanden na het drinken van een glas Coca Cola. Je verwijdert al het email van je tanden, voor altijd ! En wat wordt het voor u? cola of Bier ???

dinsdag 29 november 2005

Humor: Leuke Reklame

Klik

Fun: Zoek De Groepen

Click to enlarge


75 Groepen zitten er naar 't schijnt in...

Sexy: Wet T-Shirt

Welk t-shirt???

Mooi: Macrofotografie

Gisteren op café volgende vraag te horen gekregen: "Waarom neem jij nu in godsnaam je fototoestel mee op café???"

Simpel, hiervoor:



Die macrofunctie is gewoon zalig! Als iemand nog een idee heeft om bepaalde voorwerpen of personen in macro te trekken, laat maar weten!

Sexy: Shakira

Niet echt mijn genre van muziek maar soit, ze mag er zijn:

Humor: Jeroen

Google...

Google Image Search...

Men typt 'Jeroen'...

Men drukt op 'Enter'...

Wat is het eerste wat we te zien krijgen? Yep, 't klopt nog ook! :-p

Humor: Kerst

Man man man... Ik ben zo jaloers!!! Ik zou ook dolgraag mijn huis zo versieren zoals deze kerel het gedaan heeft! En dan avond na avond de buren lastigvallen met één of andere nieuwe show tot iedereen er horendol van wordt! :-)

Trouwens, 't is nog altijd geen Kerst want de Sint moet nog langskomen. Naar mijn mening zuipt die gast trouwens veel te veel! :-)

Humor: Dekker en Krikke, vroeger

Bon, de Lost marathon is afgelopen, het binnentrekken van Seizoen 2 is in volle gang.
Oja: k heb ne foto van Kevin en Kristof.
...en brave jonges dat da waren! Geeft die een boekske en ge hoort die van ne gansen dag nemeer...

Mooi: Pussycat Dolls












De reden dat ik fan van ben van deze groep vrouwmenschen moet ik waarschijnlijk niét uitleggen. 10 jaar gelden begon ene Choreografe Robin Antin wat vriendinnen die konden zingen en dansen rond zich te verzamelen, met als doel acts te doen zoals cabaret in de jaren 40. Korsetten, netkousen en heel de winkel incluis. Nu hebben ze ook een geel gamma lingerie, make-up producten en anderen brol. Onder het motto "er zit een pussycat doll in elke vrouw".
"Jammergenoeg zien die er allemaal niet zou uit", is mijn moto der dan weer op...
anyway : http://www.pcdmusic.com/

info: Lost
















Jaja, tis bekanst zoeveir: volgende week einde serie 1 van "Lost". Voor de échte homepage moete hier zijn: http://www.oceanicflight815.com/
Op de forums vinde de wildste theoriën enzo en voor de rest ook een duidelijk overzicht van de belangrijkste karakters enzo.
de DVDREEKS ligt swenst al gereed om sebiet als eerste de "ontknoping" te zien....en vandaar gaat het in gestrekte draf naar iTunes om seizoen 2 te bezien.
Zelden aan een reeks zo verslaafd geweest als dit, tis echt 'top' en diegene die niet kijken met het moto "ik kijk nie veel tv" hebben dik vet boulemisch ongelijk!

Info: Stom Wijf

Ja, dat vat dit zowat samen denkik. Er heeft zich een belgische vrouw opgeblazen in Bagdad.
De vraag is of we aan deze 'zever' woorden moeten vuil maken.
Ik twijfel. Enfin ja...

maandag 28 november 2005

Humor: Kalkoen

Hmm, wat zullen we dit jaar met Kerst eten?

Kalkoen hoop ik...

Sexy: Tennis

Maria Sharapova maakt tennis sexy... Waarom? Geen idee eerlijk gezegd... Maar deze mannen weten blijkbaar wel waarom.



Info: Da es hier precies den BLO!

Nee, aub geen thumbnail van't volgende. (Als ge wilt kunde 't filmpje bekijken, voor de fans). In't Brits leger gaat het er zacht aan toe: 2 watjes moeten hun kleren uitdoen en krijgen e stofken rond hun armen, en dan moeten ze met mekander in de kou, buiten vechten. En 't schijnt ook dat ze kak moeten eten. Pfff...zageventen. In mijnen tijd moesten we ook ons kleren uitdoen, kregen we een rattenklem op ons spel, en ne stok met beroesterde nagels met de opdracht: "diege die 't laatste rechtstaat wint". Achja, t zijn geen mannen meer tegenwoordig...

Humor: Dikke Vogel

Humor: Het Bewijs...

Van de opwarming van de aarde:

Weekendverslag II

Door mezelf nedergeschreven... :-)

Vrijdagavond: Eerst wat in de file gestaan bij het afkomen van het werk (sneeuw). Eenmaal thuis aangekomen mijn vrouw een 'prettige kookles' gewenst en dan was het kot van mij alleen. Douche genomen, strijk gedaan (5 stuks maar - een geluk) en dan wat naar buiten liggen staren en me liggen verbazen hoe snel de straat van grouwgrijs naar spierwit trok. Bon, dan maar in de wagen gestapt en naar Opwijk gereden. Plezant dat dat was! Ni te doen! Lekker scheef trekken in de bochten, doorslippen,... 't Mag meer sneeuwen! Anyway, daar aangekomen de Johan uit zijn kot gaan halen om iets te gaan eten in Frituur De Ring. Voorgenoemd frietkot staat in Opwijk zeer hoog aangeschreven omwille van zijn lekkere frietjes en de gezellige sfeer die daar hangt. Oké, punt één klopte (voor de verandering) maar punt twee werd teniet gedaan door drie kleine snotneuzen die het nodig vonden om daar gans de boel te voorzien van de nodige decibels. 't Ergste waren dan nog die ouders die er totaal niets tegen in brachten. Soit... Daarna naar 't Obstakel getrokken (bij Heidi & Guy) alwaar Tim (uit het verre Luxemburg) toekwam en ons weer overdonderde met allerlei verhalen. De Johan had ondertussen al een stuk in zijn molen (3 Irish Coffees - en maar klagen dat hij niet rond komt) dus ik ben het daar eigenlijk zeer snel afgebolt. Bart die kwam me meteen achterna dus Johan en Tim zijn achtergebleven en hebben het waarschijnlijk nog zeer laat en zattekes gemaakt. Ik ben terug richting Baasrode huiswaarts geschoven en ben ik gezellig bij 't vrouwke in bed gekropen.

Zaterdag: 's Avonds afgesproken met Kristof, Vicky, Geert & An om samen naar de film te gaan. Goeie film trouwens: Crash. Zeker gaan zien! Dikke aanrader! Daarna iets aan drinken in de Poort Van Cyriel. Vroeg naar huis gegaan omdat de vrouwkes doodop waren (van niks te doen). :-)

Zondag: Familiebezoek en 's avonds tam voor den tv gezeten en genoten van Layer Cake. Wederom een aanrader! Hoofdrolspeler is trouwens de nieuwe James Bond.

Maandag: Vanavond naar 't Obstakel! :-)

Weekendverslag.

Vrijdag: waren we naar de overblijfselen van de comedy cup aan't kijken, en derna nog een filmpje. We zagen door ons ruite de sneeuw gezellig naar beneden dwarrelen en om 11.30u als de meeste tv bazaar gedaan was hebben we maar beslist: WE GAAN IS BUITEN SPELEN. Jaja, precies twee kinderen die uitgelaten werden, begonnen met 1 onnozel sneeuwballetje en domme spellekes (een sjaans dat diene van de verloren hemel zijn stoof had opgezet en der niet teveel volk zat zoda we ons vest, schoenen en broek kosten uitwarmen) tot op't einde een sneeuwballegevecht op de Korenmarkt en ne giga sneeuwman gemokt : -) Een beetje in de wind, mor soit. 't komt erop neer dat we zachtekes in de wind, van boven tot onderKLEDDERNAT en bena bevrozen EDOCH goedlachs thuiskwamen.

Zaterdag: Namiddag naar museum voor skone kunsten geweest, en daar vier uur en een half rondgelopen. EN SJANS dat'k mij daar geamuseerd heb want 't zavonds, IN OPWIJK wast gene vetten. K ga niet zeggen wat 'k er van vindt dat er daar op ne godganse ZATERDAGavond niemand van de compagnie was, want dan zou 'k hier daarna geen vrienden meer hebben denkik. Gelukkig waren Guy & Heidi er nog en zijn er wél nog twee flessen oude Geuze gesneuveld. Dank u Johan btw om mij nog is effe te komen bezoeken, toen ik daar al 2.30u uur zat tussen al mijn onzichtbare vrienden.

Ons katten wisten trouwens niet wat aan te vangen met de sneeuw. Bas wou wel maar was toch precies nie zo zot van da nat, koud wit spul onder zijn potekes. Hij wist nie wat em ermee moest. Flos, die haddet allemaal al is gezien en die wist dan weer wél dat er nie op muizen gejaagd zou worden en plante haar op de chaufage voor de ruit en heeft nie teveel gebougeert :-)

Te Koop: Achterlichten Corvette