maandag 28 november 2005

Weekendverslag.

Vrijdag: waren we naar de overblijfselen van de comedy cup aan't kijken, en derna nog een filmpje. We zagen door ons ruite de sneeuw gezellig naar beneden dwarrelen en om 11.30u als de meeste tv bazaar gedaan was hebben we maar beslist: WE GAAN IS BUITEN SPELEN. Jaja, precies twee kinderen die uitgelaten werden, begonnen met 1 onnozel sneeuwballetje en domme spellekes (een sjaans dat diene van de verloren hemel zijn stoof had opgezet en der niet teveel volk zat zoda we ons vest, schoenen en broek kosten uitwarmen) tot op't einde een sneeuwballegevecht op de Korenmarkt en ne giga sneeuwman gemokt : -) Een beetje in de wind, mor soit. 't komt erop neer dat we zachtekes in de wind, van boven tot onderKLEDDERNAT en bena bevrozen EDOCH goedlachs thuiskwamen.

Zaterdag: Namiddag naar museum voor skone kunsten geweest, en daar vier uur en een half rondgelopen. EN SJANS dat'k mij daar geamuseerd heb want 't zavonds, IN OPWIJK wast gene vetten. K ga niet zeggen wat 'k er van vindt dat er daar op ne godganse ZATERDAGavond niemand van de compagnie was, want dan zou 'k hier daarna geen vrienden meer hebben denkik. Gelukkig waren Guy & Heidi er nog en zijn er wél nog twee flessen oude Geuze gesneuveld. Dank u Johan btw om mij nog is effe te komen bezoeken, toen ik daar al 2.30u uur zat tussen al mijn onzichtbare vrienden.

Ons katten wisten trouwens niet wat aan te vangen met de sneeuw. Bas wou wel maar was toch precies nie zo zot van da nat, koud wit spul onder zijn potekes. Hij wist nie wat em ermee moest. Flos, die haddet allemaal al is gezien en die wist dan weer wél dat er nie op muizen gejaagd zou worden en plante haar op de chaufage voor de ruit en heeft nie teveel gebougeert :-)

Geen opmerkingen: