vrijdag 25 november 2005

info: voor't weekend

Kevin haalde 't al aan: tes weekend.
En onthou dat beer a lot of damage does...
















...jaja en ik ook.

Humor: Zatz

Ik ga niet op de vorige post reageren. (dode paarden zijn trouwens vree schoon en interessant)
Ik ga wel een rijmpje schrijven.

Miljaar,
mijn gevoelige snaar!
Als vrouwen teveel drinken
heb ik direkt goesting om mijn broek te laten zinken
op cafe, in bed of op de mat,
kem mijn vrouwkes 't liefst zwètzat

Info: Weekend

Bon, voor mij zit de werkweek erop! Dat wil zeggen dat het posten dit weekend alleen door Jeroen zal gebeuren. Tenminste, als hij er zin in heeft of niet teveel met een stuk in zijn kloten door Gent botst. 't Is trouwens de laatste tijd erg gesteld met onze Jeroen. Hij is er niet schoner op geworden en met hem praten is even interessant als naar een dood paard kijken. Hij woont sinds kort samen met ne gast die groter is dan hemzelf dus we vermoeden allemaal dat hij van het onderdanige type is. Verder altijd maar stoefen dat zijn stamcafé een stipteasebar is maar we hebben nog geen enkele foto als bewijsmateriaal mogen aanschouwen. Volgens de Jeroen loopt Gent vol schoon vrouwvolk... Die is zeker nog nooit in het Prachige Baasrode geweest? Man man man, je zou er nog van verschieten welke knappe deernes daar gehuisvest zijn! Ik ben natuurlijk bevooroordeeld want ik woon met eentje samen. Sinds kort trouwens al meer dan een jaar gelukkig getrouwd! Maar soit, het ging hier over Jeroen... Tja, wat valt er nog meer over te zeggen? Véél eerlijk gezegd! Maar dat zal voor na 't weekend zijn!

A+ (zou mijne chef zeggen)

Humor: Vis

Wat voor vis zit daar in dat water???




Foto is door mij getrokken een aantal maanden terug toen we voor een weekendje naar Zeelang gingen (nvdr).

Humor: poezen

Ik kreeg deze morgen 'n mail in mijn bak geschoven: dat de Poezenboot gered moet worden omdat de poezen nat werden. Ik herfraseer even: poezen moeten gered worden omdat ze nat werden. Ik herhaal: poezen moeten gered worden omdat ze nat werden. Ligt het aan mij, of is die voorzitster gewoon een droge kut? Sinds wanneer zijn natte poezen mis?
Waar ik wél problemen mee heb is het volgende:




















Alle vijf botten krijg ik dat van iemand toe, en ik noem geen namen K.d.D.. Vacuum gezogen poezen. Wat moet een mens dermee? Tis niet mooi, mijn Jos groeit er niet van en honger heb ik ook al niet meer.

Wat moet 'n mens dan doen? Just: naar Sarah Jessica Parker kijken.


Humor: Boer Zoekt Vrouw

Bloot: Ni Kijken!!!




Ni kijken zeg ik nog... :-)

Bloot: Boobs

Enorme bOObs! :-)

Humor: Lachen met...

Tim is gespot in Luxemburg...

Humor: Overwerkt?

Yep!

Mening: Filmrecenties in de Humo.




















Ik ben gisteren naar "Doom" gaan zien. Toen we naar de cinema aan't wandelen waren dacht ik eraan dat die in de humo niet zo slecht onthaald werd! (2 sterren). Ooit ben ik wel een fan geweest van het 2de deel van de trilogie. Uitgespeeld dankzij codes IDDAD, IDCLIP en IDKFQ, maar soit, dat tussen haakjes. 't is dat die "film", 2 sterren krijgt en ei zo na opgehemeld wordt in de humo. ASTEBLIEFT ZEG. SCHIJT VERHAAL, SCHIJTACTEURS en ache denkt datte 1 beest ziet in die film zijde mis, want die apen vergeten iedere keer het licht te doen branden. Nee, ik zeg u dit is gewoon vlak- en platweg een mislukte kopie van het VEEEEL betere "Resident Evil" (hier ziede tenminste Oneindig Sexy Mila monsters en zombies omverschieten dan 'n hoop dwaze Schwarzie-clonen die tóch nooit gouverneur gaan worden), en "Alien" (met legendarische beklemende sfeer).
Zelfs de op het einde scene in first person shooter point of view kon mij niet geheel bekoren en deed nogal lame aan...
De credibility van de humorecencenten is dus volledig WEG, NUL, FOETSIE, en nee, ik weet waarschijnlijk niet zoveel van film als die mensen maar al dat zegt dat Doom nog "te pruimen" valt....van die mensen neem ik GEEN filmadvies meer aan, het spijt me wel.

Info: Virgil Donati

Op www.drummerworld.com staan zowat alllllle drummers die iets of iets minder betekend hebben, ja er staan zelfs vrouwen op. Van Buddy Rich over Joe Morello (Dave Brubeck's rechterhand) tot tjah, Phil Rudd (AC/DC) en Travis Barker, (Blink 182, die euh...mij achterover doet vallen met wat ie eigenlijk kan) . Alle, ze staan er allemaal op. Zeker de moeite om ook is te gaan letten. Buiten bovengenoemde is Mike Magini en zijne Rythm Knowledge.
Soit: 1 van de écht betere op deze planeet is zonnnnder twijfel Virgil Donati, die eigenlijk niet meer menselijk is in zijn kunde..........u vind hem in fijne groepen als Soul Circus of Planet X.

Info: afkortingen

In de "tweedimensionale wereld" van pinternet hebben we eigenlijk geen volledige woorden nodig maar eerder afk.
Als als PLZ4GVM of UR2QT2B4GO10, ODM nog wa te, moeilijk is, ROFL's nog PITA's zijn, dan is TTBOMK dit de beste site om u afkortingen te leren...

...en dan nu: tetten, jawel !

Bloot: Ye Good Olde Porn

Ik was eigenlijk ivm vorige post naar "domme koeien" aan het zoeken. Ik wou er namelijk nog een grappig stukje bijzetten over wat Indiers dan wél kunnen (nl. Stomme koeien niet dooddoen omdat die daar geilig zijn) Toen ik dat op google intikte was dees m'n eerste link
Yes, it contains porno :-) Goed he, van mij?

Humor: India




















U kent het wel: van die Indiërs die "muziek" te maken en guitaar spelen (maar het niet kunnen en maar "sitar" zeggenn. Ne digerido dat uwen bomba nog beter kan bespelen, een manisch depressieve nymf die daar ook staat te kwelen alsof haar konijn dood is en ne vent zonder ballen die bena staat te wenen en terwijl iets probeert te zeggen. Wel. Vanaf nu moete, om Indische muziek te maken, die niet allemaal meer uitnodigen bij u thuis, maar doede het gewoon op Indiana Music Maker.
Let op: earstopkes required!

MOEHA!

Humor: E varken

Teken mij een varken en ik zeg wie je bent.
okelidokeli! ! !
Juist effe door klikken naar Draw a pig dot kom.

donderdag 24 november 2005

Humor: Het "Clijsters-Standje"

Humor: Bier

Een zeer goeie reden om niet meer te drinken!

Vrouwvolk: Waregem Koerse













Waregem Koerse enkel paardensport? Je zi g'lik nen deb, wèh! Ga es effe noar Miss Waregem Koerse ziene! Zukken peirdes meuhen zulder oltit in minn' stal placeern, 'k zoe d'r nie kiezig van wordn. Mo ba nènt!

Humor: Afrikaanse Logica





Humor: Allemaal Beestjes

Beestjes zijn fijn! Katten, leeuwen, tijgers,... Noem maar op!

Hierzo één fijne compilatie van 'Single Tigers'.

Humor: Best Goal Ever!

Ah, de dagelijkse oogst vetzakkerij is weer mijn mailbox binnengeslopen en er zaten weer enkele fijne exemplaren tussen die ik gerust met jullie wil delen.

Hier een fijn filmpje over een 'streakster' die scoort! Qua aandacht trekken kan dat tellen. En dan nog een goal maken ook! Anderlecht kan er iets van leren! :-p

@ Bart: Je mag me meer van die dingen sturen!

woensdag 23 november 2005

Humor: Solliciteren...

...voor een pak slaag noem ik dit! :-)

Humor: Wie is de sterkste?

dinsdag 22 november 2005

Info: Nieuw Adres

Voila, registratie is net achter de rug... Nu is het nog een kwestie van enkele uren of een dag en dan is het zover. Vanaf dan is deze Blog terug te vinden onder zijn eigen domeinnaam. Dewelke?

www.zevendagenlang.be

See you guys there! ;-)

Mooi: K.S.


















LANG geleden...maar zelden zo iemand gezien...manmanman...met nen hamer op hare kop slagen, aan m'n bedde vastbinden en maken dat ze er niemeer afkan. Tis Roos van Acker of Mila Jovovich niet...maar toch, maar toch! 9/10!

En hier, nog zo'n hete beest: z' heeft wel wat teveel ijzer in haar wezen steken...maar toch! Maar toch! 7.5/10. Normaal zou ze 8.5 hebben maar omdat ze niet kan klappen verliest ze een punt..



Info: Weekendverslag.

Hoogste tijd voor het f*ckin'weekendverslag. Zaterdag hebben Wes & moi hier zo tam als een triljard man, in de zetel naar "the hitchickers guido to the galaxy" liggen zien en derna naar "a knight's tale". euh.....ik bedoel naar "Emanuelle does animals" en de hard versie van "Red shoe diaries" (ook met beesten). Voila. Waarom? Omdat we alletwee te muug waren om ne poot te verzetten. Wes die was de dag ervoor Brugge gaan afbreken, en ik dacht "NO WAY dat ik hier op ne vrijdagavond alleen gaan zitten". Ben effe gaan stappen en daar bennek Evelien tegengekomen, die met vriendinnen aan't stappen was. k zeg komt agou mee, ik weet toffe spellekes voor een bende tipsy grieten en ne vent, en it ain't vier-eenentwintigen! Zgd zgdaan. En "Tipsy" wierd op den duur "zwètzat" en GOD ZIJ DANK was den andere zijne digi-cam vergeten mee te pakken naar Bruhhe en heb'k fotografisch bewijs dat drinken + vrouwen een vree wijze combinatie is. Met zoveel volk dacht ik "k zal toch ni op de grond moeten slapen zeker??"
MAAR NEE! MATRASSEN GENOEG! Woeha!



maandag 21 november 2005

Raar: Optische Ilusie




Humor: Smaken Verschillen










Info: Fuck de Winter, leve de Lente.




























Een mens zou bij het lezen van mijn posts de misvatting kunnen hebben dat ik een racist ben. MIS!
Dit om deze stelling wat kracht bij te zetten...

Bloot: Fleur d'r bloemen.

Fleur Delacour, 1 van de tegenspelers van vieroog in "Harry Potter and the Goblet of Fire" is volgens de Amerikanen net iets te bloot te zien in volgende filmpjes. Zélf hou ik mij bij 1 van die eerste commentaren "nice tits but she can stand gaining a bit of weight. Voila, en daarmee weet mijn Maria De Vuyst ook weer wat doen deze avond.

Humor: iPod in Afrika!




















Jaja! Ook ginder staat de techologie voor niks!
Volgens de gazet van ginder "De snelle Gazelle" , hebben ze daar, while you're reading this wéér iet nieuw ! Het wiel. (hier al een tijdje in gebruik). Maar ne zwarte die het wiel gebruikt en er iets mee doet? Dat is zoals een giraf met een korte nek: Dat bestaat niet.

Info: World-o-meters

'n Goeie maandagmorgen allemaal.

Buiten hangt er 'n dikke vette mist, is't koud en ziede de stress zo uit de auto's komen lopen als er ene zijn ruit afdraait. (Werkmensen, ik zeg het u; het zijn janetten) Hier binnen ist echt warm, werkloos en staat er een goei jatte café voor mijnen neus. Ondertussen is bekend dat Gunter Lamoot Humo's comedy cup dubbel en dik verdiend gewonnen heeft. En o ja : hier kan je, in real time zien what er going on is met de wereld. Het feit dat die cijferkes niet stoppen ligt vast en zeker aan de chinezen, want kinnekes maken (of trainen) daar zijnekik al in geen 4 maand nemeer toegekomen...

Prettige week nog verder.

zondag 20 november 2005