vrijdag 15 juli 2005

Mop van de dag.

Er was eens een echte "dronkeman".
Die ging 5 dagen in de week werken en 7 avonden in de week drinken.
Maar elke laatste dag in de maand ging hij een nieuw café opzoeken. Nu was het toevallig de laatste dag en popauleke ging een nieuw café opzoeken.
Hij stapte met nen enorme dorst het eerste beste café binnen. Hij ing recht naar den toog en bestelde 2 pinten, één voor den dorst en één voor de goesting; en nam dan plaats aan een tafeltje.in de linkerhoek achteraan in het café stond een enorme doos vol met briefkes van 50 euro.
Nieuwschierig dat hij was vroeg hij aan de baas waarom die doos daar stond. de baas antwoorde: "eerst 50 euro insteken en dan vertellen".
Nu het toch het einde van de maand was en hij net zijn loon ontvangen had stopte hij er vlug 50 euro in.
Awel zei de cafébaas: "tis voor een weddingschap; ge moet eerst 5 shots drinken, dan met uw blote handen nen tand trekken uit het gebid van mijnen pitbull en daarna mijn grootmoeder een beurt geven".
"Goe zot!!!!!!" zei popauleke en bestelde opnieuw 2 pinten.
3 uur en 25 pinten later zat popauleke nog steeds op zijn zelfde plekske.
Zo zat als een kanon vroeg hij aan de cafébaas die 5 shots en dronk ze in 1 keer leeg. "waar is diene pisbull ier erges" vroeg popauleke. vanachter in de tuin zei de cafébaas. En popauleke strompelde naar achter, trok de achterdeur toe, en ging recht op de pitbull af. alle mensen in het café hoorden een geblaf en een gekrijs en dan opeens stilte. men vreesde het ergste...
maar dan kwam popauleke wonder boven wonder weer binnen.
"waar ieverst ligt uw mama met hare zeren tand?"

Geen opmerkingen: